Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag känner skuld... allt som hände, var det mitt fel?


utan luft, utan ett enda andetag skriker jag

utan luft, utan ett enda andetag
skriker jag
skriker ut smärtan mot stjärnorna och månen där uppe i kosmos
där allt kretsar kring solen, här kretsar allt kring inget
och flisorna
mina revben krossades i fallet
blev till flisor och damm
flisorna trängde in lite överallt
och skär sår
skaver
och inga tabletter hjälper
inga droger
ingen sprit
skulle kunna ta bort smärtan
men flisan som värker mest
skuldflisan
den satte sig i hjärtat
den lossnar inte
trots alla ord
den sätter sig djupare
och jag skriker utan luft
utan ett enda andetag
skriker jag ut smärtan
mot stjärnorna och månen i kosmos
hör du mig?




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-04 13:38



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Du är bra, riktigt bra.
2010-10-13

  Vildand VIP
mycket fin text, gillar också rytmen. Bra !!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo