Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på sitt eget sätt

kliché på kliché

tiden läker inte alla sår

det får man faktiskt göra själv!




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-30 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes! Allt som oftast får man slicka rent och sy ihop själv!
2012-06-30

  Elisabeth H
Jo fast först måste man få bryta ihop lite. Sedan kan man börja läka sina sår.
2012-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Jesus läker mina.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo