Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men skärp dig världen hur många gånger ska detta behöva ske. Är jag korkad är jag oälskbar eller har jag bara otur? Idag i slutet ska uttalas ida.


Å nej inte igen

Jag krossades igår
Av din klena tröst
Idag grät jag
För din sköra röst

Jag öppnar min själ gång och åter annan
Jag sa ge mig dig så ger jag dig mig
Och du

Sa nej

Men jag vill inte ge dig samvetskval för den du är
vad vore jag då
Att jag mår dåligt betyder inte att vi ska göra det båda två
Jag vill ha ditt ärliga jag och inget annat
Jag vill inte tvinga dig till något alls
lösningen har jag
Jag vill vara mer än bara vänner än idag
Så för att fortsätta vara yster
Ska jag bara ställa frågor där du ärligt kan säga ja

Vill du vara min syster?




Fri vers av Simon Eriksson
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-05 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson