Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handla om vår vardagliga tron


Tronen

Sitter igen ovanpå tronen och blicka ut på omgivningen
Stor press på den stora massfördrivningen

Läser de heliga texterna som jag finner bredvid
Här har man ju all sin tid

Att jobba på tronen är inte alltid lätt
Man hinner ta och se över sitt levnadssätt

Ta det heliga pappret till vänster
Torka mig och spolar och återvänder till vardagen .




Fri vers av Goldenroad
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goldenroad