Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm...


Mellan allt det andra

När det äntligen blir en gnutta sol,
en sisådär fem minuter kanske

Då ska jag lägg mig på bryggan
och ligga och andas och existera
och andas och existera
och andas lite till

Och efter fem minuter, när det
börjar regna igen ska jag springa
till min bok

och veta

att jag äntligen har gjort något vettigt




Fri vers av A-M
Läst 242 gånger
Publicerad 2004-07-03 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos