Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klokare med åren...fega ur

Det sägs att man blir klokare med åren
Men..
jag känner mig bara mer...
oförstående...
Inte ett dugg... klokare...
Bara mer försiktigare
För innan visste man inte...
Vad allt kunde leda till...
Samtidigt har man blivit så
mycket fegare
och man missar så mycket av livet
För rädslan tar över
Och man ser bara alla hinder
Man fegar ur och sitter i sin egen bur man byggt själv
Fast man vet inte hur det gick till alls
Fan... man skulle leva mer
Jag vill leva mer
Jag vill inte vara klokare...med åren...
.....Jo det vill jag nog...mitt liv är inte alls illa pinkat
usch...nu fega jag jag visst ur...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 20:17



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
känner det samma..man blir dummare med åren..eller så tappar man självförtroendet mer..
fega inte! kör på:)
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman