Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Kanske passar jag inte in

Jag hatar mörket, ändå lever jag där... Instängd i mig själv.
Instängd med alla tankar - jag hatar den jag blivit.

Ljuset är jag rädd för - Ändå blickar jag dit. Vill kunna vistas i ljuset - Men sånna som jag får inte blottas.
Instängd med alla tankar - Kanske passar jag inte in.

Så ser jag någon - ensam som jag, långt där borta i mörkret. Någon som går emot mig, någon som ser mig. Någon som tar min hand och leder mig mot ljuset.

Nu står jag i ljuset, i ljuset där alla syns.
Jag syns, jag finns, men något är fel.

- Ett hårt slag i huvudet, faller ner till marken...
Jag hör hur dom skrattar åt mig.

Då minns jag plötsligt, och förstår att det är sant
- Sånna som jag får inte vistas i ljuset




Fri vers av T.R.
Läst 514 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-07 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så j*vla bra.
Alla passar in någonstans.
Jag vet f*n inte vad jag ska säga..du skriver med M-A-G-I
Ta hand om dig <3
2010-06-19

    Liikah
Känner igen känslan. Fint formulerat!
2010-06-16

  LassO
dikt eller verklighet? Oavsett, ingen är så "ute" så det inte finns plats. Sen är det så att 2 eller fler ensamheter, kan bli en förbaskat bra gemenskap...
2010-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Jo. Det får du. I Guds ljus. Han älskar dig.
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

T.R.