Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag alltid blir

Snygg
Vill jag vara
Vacker
Jag vill bli
Smal och slank
Är normen
Ful
Jag alltid blir

Ett hatobjekt
Är spegeln
Martyr
Jag kallar våg
Fett
Som överväller
Liten
Allting blir

Mat
Ja det ska kastas
Bort
Med allt slask
Slösa tiden
På att äta
Ful
Jag alltid blir

Livet
Det är det värsta
Kläder
Aldrig ryms
Hata fett
Och älska
Ett annat ord för det

Tårtan
Den är gammal
Tröjan
Är i large
Aldrig
Jag vill ändras
Finns ingen mening
I panik

Njuta
Är ordet
Stunden
Det viktiga
Pojkar
De får drömma
Ful
Jag aldrig var

Hata
Sig själv
Kan aldrig kallas smart
Älska
Kurvor
Och älska
Tacobar.




Fri vers av KlaraMartina
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KlaraMartina
KlaraMartina