Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döva öron

jag hör mig själv säga allt jag känner
jag hör hur varje ord bildas, tonfall och betoning.

mitt budskap kommer fram
tydligt och klart, vasst som ett rakblad

orden blir meningar
meningarna blir en fullständigt lyckad monolog.

men du förstår inte.
du hör inte, vandrar leendes bredvid.

känner hur jag börjar hetsa upp mig
känslorna svallar och tårarna lägger sig som en klump i halsen.

lyssna då! skriker jag
förstå någon gång, gör något, ändra!

men du hör inte
du vandrar leendes bredvid, ger mig en puss på kinden som om inget har hänt

snart ger jag upp, känner en tyngd på mina axlar
du hör inte vad jag tänker.




Fri vers av Cielo
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cielo
Cielo