Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet för ett par år sedan


Svetsat mig fast..

Alla säger att livet går vidare,
hur kommer det sig då att jag
lever kvar i något som inte finns,
som bara fanns ett halvt dygn

Jag har aldrig kunnat glömma,
har svetsat mig fast i min kärlek
till dig, har aldrig kunnat bryta
mig loss, du finns inne i mig

Min kärlek var besvarad ett tag,
du lovade att aldrig glömma, men
vart finns du nu, mitt hjärta blir
aldrig mer varmt och älskat

Trots alla år som gått vill jag
ha dig, kanske ännu mer nu,
den enda som kan älska mig
för den jag är, är du..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-08 19:20



Bookmark and Share


    Max Poisé
ibland är livet en jävla gåta.
Vi söker, men vi vet inte vad vi söker, ¨när vi väl finner det vi "tror" att vi söker ellr åtminstone i närheten av vad vi söker så grabbar vi tag i det som om det vore den största av diamanter. Vi fungerar så, och vi låter oss förödmjukas under dess makt, och vi vet det.

Och vi fortsätter...i all oändlighet.

Livet är en jävla gåta!...
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP