Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från min trädgård


Pioner i knopp

Pioner i knopp

med regndroppar i håret

natten som ljusast




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 995 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-08 17:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin en...regndroppar i håret. Vilken talande metafor...ser det framför mig.
2015-06-02

  Maria T
Ljuvlig haiku
Ljuvlig bild
2010-06-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert. =)
2010-06-09

  Bibbi VIP
Jag fick pioner till mors dag. Pioner fanns utmed husväggen i mitt barndomshem. För mig är detta idel ljusa och goda minnen av en alldeles speciell blomma som jag älskar så mycket.

Tack för så fina ord om denna vackra ljuvliga blomma!

Applåder och bokmärke.
2010-06-09

    sajo
Får mig att tänka på pionen hos min farmor!

Bokmärker då texten ger mig så mycket minnen.
2010-06-08

  anits VIP
Så underbart ljuvligt
2010-06-08

  Christine Sabel
Sirliga fina ord!!
Med blå himmel i ögonen och gökens sång i öronen,
äälskar jag sommaren.
2010-06-08

  mare VIP
Vackert..
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP