Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En djup berättelse


Jag vågar inte

Jag vågar inte berätta för dig hur mycket jag älskar dig
jag vågar inte säga nånting om hur mycket jag längtar

jag är rädd för att såra dina ömma känslor!

vill bara hålla om dig, men törs inte trots att det är det jag längtar efter.

jag känner mig som en hård och kall isbit som sakta smälter i ditt glas.




Fri vers av Tomas Troppus
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Troppus
Tomas Troppus