Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla poeter...

Tro mig
inte vet jag
inte... vet jag...
hur det gått till
Från att inte
att läst knappt en dikt
i mitt liv
Inte heller direkt skrivit
Tro mig
tro mig
jag vet inte varifrån orden kommer
Dom bara ramlar ner
från ingenstans
Hur gick det till
Hur går det till
Vad händer i min hjärna
Tro mig
tro mig
Denna sida jag hitta
Minns inte ens hur
Nu beroende jag blivit
Den bok jag igentligen ska skriva
kommer aldrig bli klar
För jag hamnar alltid på denna sida
varje dag
Tänk så många vi är
Och så duktiga ni är
Tro mig
tro mig
Jag fattar ingenting
Men så glad att jag hittade in




Fri vers av Anna Nyman
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 20:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härligt Anna ! Välkommen i gänget ! Här kan du skriva om allt mellan himmel och jord (och allt annat också) ....
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman