Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld, era ögon

Med stängda ögon kan jag se vindens färger, jag kan höra stjärnors sken och jag kan känna tiden passera genom håret på mina armar.

Jag har spenderat dagar liggande på ängar och byggt stjärnbilder för alla att se. Jag har skapat slott av vita moln, i ett hav som ingen någon kommer att segla på.

I en värld byggd på drömmar har jag vetat det ingen ville tro och ännu färre ville hoppas på.

När varje dag är till ända och jag sitter framför mitt fönster, har jag redan glömt bort morgonen och ser fram emot att glömma utsikten genom fönstret.




Fri vers (Fri form) av Calvert
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calvert