Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte så mycket till lyrik...men ni får ta det..


Man kan knappt tro att det är sant

Man kan knappt tro att det är sant
Man har fått hjärnceller för att förbruka dom
Visst i bland ligger dom i dvala...
även hos mig
Men hos henne undrar jag ...har hon månne tappat bort dom helt

Efter hennes fjärde mobil...
typ en varje år..knappt det
Bara för att dom bara råkar gå sönder
Det bara händer
Men det är sällan hennes fel
Den här gången var det fukt i den...därför ur funktion
Idag jag ringde hem...
Hon stortjuter
Men älskling...vad har hänt..är du sjuk
Näee..
Vad är det då...
Jo ...jag la in mobilen i ugnen...har hört att man kan göra så...
Jaha...varför då
För att man kan torka den då...
Jahaaa...
Ja..och jag glömde bort den...
och brandlarmet gick..batteriet explodera i ugnen
och den brann opp.....
Men va fan är du inte riktigt klok....
Du kan väl inte stoppa in den där på 250 grader....
Vad tänkte du på....
Jag vet inte...jag vet inte
Inte jag heller...inte jag heller....tänker jag som mamma
Hon är inte riktigt klok i mycket nu för tiden
Men jag älskar henne ändå
Och någon gång... vaknar nog hjärncellerna upp...igen...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar mobiltelefoner och vägrar att äga en.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman