Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...livs levande ultrapoesi...




En av världens vackraste kvinnor:




Robin Wright,

vacker mänska, strålande aktris!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-09 22:05



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja visst är hon vacker
2010-06-11

  pixter
håller med.. kanal 9? :)
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP