Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte ensam ikväll

Jag är inte ensam ikväll
du sitter mitt emot mig

Dina ögon möter mina
och jag fylls av välbehag

Saknar redan dina lena
händer mot min kropp

Vi ler och jag tänker på
vad som väntar oss

Vi dricker upp det sista
vinet, betalar och går

Jag är lycklig och måste
bara få röra vid dig

Vet att lyckan bara är
till låns men vi är här nu

Det är allt som betyder
något, nuet, jag och du




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-10 16:44



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! En dikt att vila i och tycka om, längtansväckande!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP