Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv någon annanstans

Drömmande tittar jag ut
över det spegelblanka
vattnet

Tänker på ett liv någon
annanstans med den jag
älskar

Som ger mig så mycket
på avstånd och älskar mig
tillbaka

Vet hur mitt liv skulle bli
med dig, lyckligt och så
underbart

Du säger att man ska
få drömma och känna
hopp

Så länge jag vet att du
känner hoppet, hoppas
även jag...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-10 21:46



Bookmark and Share


    Niklas H
underbart skrivet E. tycker titeln är lysande
2010-06-11

  aol
ja vilken sorg för dktarjaget, som en tung boja som hela tiden tränger själen,
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP