Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar här upp min tappade och avbrutna taktpinne för att åter igen ta upp tråden som handlar om att lägga ut en smula knasiga texter, bara så att du vet, från och med nu kommer det att strömma ut texter ur min penna lik denna


Jag rökte aldrig pipan och pipan rökte aldrig mig






Jag vattnade fålen

fålen vattnade marken

marken skalv som ett skälvande hjärta

hjärta och smärta kan man läsa om i tidningen

tidningen brann likt en fana i vinden

vinden tog tag i mitt hår

hår behöver klippas ibland

ibland behöver man klippa av band

band har pugh varit med i en massa olika

olika vindar för med sig olika dofter

dofter för med sig en längtan till en annan tid och ett annat land

land är vad man som människa kan säga sig äga

äga tid kan du inte

inte kan du cykla utan kedja

kedja du kärleken vid ditt hjärta så förlorar du det

det förloras till en annan människa

människa är vad du kallar vad som omger ditt jag




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-10 13:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
...och "jag"-... där tog det slut? Kunde du inte skrivit en rad till där du förklarade jaget? Nå i alla fall - - JAG ser fram emot den utlovade knasigheten! (Förresten, en fin beskrivning av "människa"!)
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP