Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hit och dit ett enda kaos minst sagt


Myror

Myror -
kryper hit och dit

Myror -
vet inte åt vilket håll de vill
gå åt

så har jag känt under dagen

där jag arbetstränar vill dom ha kvar mig

lite kluvna känslor för tillfället

kan denna plats leda till en fast tjänst
eller ska jag ta det andra som börjar i
slutet på augusti

efter modigt övervägande och stöttande
från min samtalskontakt i kyrkan så

känns det som att :

Myrorna börjar streta åt rätt håll

Myrorna -
får sova under natten hoppas jag just
nu

Myrorna -
talar om för mig imorgon bitti lösningen,
skulle jag tro

100610




Fri vers av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-10 19:44



Bookmark and Share


  aol
ler hoppas det blir bra
2010-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Adam och dom...
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo