Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joho, så är det

Att säga det som redan har sagts,
att färglägga det som bli'tt målat,
att lägga tillrätta det som redan har lagts,
är som genom Sahara man crawlat.

Att skriva en vers om kärlek och hopp,
är ju bara en ibland mångas,
blir för din själ, som när du låter din kropp
av vresiga tjurarna stångas




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-10 21:19



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Blev lite full i skratt av denna text men anar ju ändå allvaret bakom. Lustigt, för jag läser om tjurfäktning nu i smaband med en konsnär som jag studerar - han målade bl a just tjurfäktningar.
Sahara slog också ann en sträng idag. Såg en film som utspelade sig där härom kvällen.
Man kan säga att du berörde mig denna förmiddag - som vanligt...
Kramiz
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick