Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist!

Nu fick hon en sexa igen
och jag en trea, typiskt
Orättvist!
Ska aldrig spela tärning igen

Om livet nu är
så himla, himla orättvist

Varför får aldrig JAG sexan
och HON trean
när vi spelar tärning?




Fri vers av A-M
Läst 257 gånger
Publicerad 2004-07-03 21:50



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra vinnare och dålig förlorare?
2004-07-03
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos