Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kortvariga rikedomen

Inbakade nötter och

folköl

i väntan på champagne och kaviar

 

lyckan och rikedomen blir min

om en halvtimme när tipset börjar

och jag kan vinna 42 miljoner.




Fri vers av Inkka
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-11 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka