Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns

Ingen saknar mig,
befinner mig i ett
ingemansland

Där inget är rätt
eller fel, jag undrar,
lever jag

Jag har fastnat i
detta land där
inget existerar

Jag ser saker som
har hänt, de rullar
sakta förbi

Det gör så ont att
se, hur kan jag
känna smärta här

Försöker skrika att
jag behöver hjälp,
ingen hör mig

Hur ska jag ta mig
tillbaka till mitt eget
liv

Finns jag?




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-12 10:24



Bookmark and Share


    T.R.
ja du, jag känner verkligen igen mig i texten. väldigt bra skrivet!
2010-06-12

    Max Poisé
Ett sökande kan pågå hela livet, eller så vet man plötsligt vägen hem!

Lysande helikoptertext!
2010-06-12

    Niklas H
oj så bra om en existensiell kris och dess frågor. tungt och mörkt och jävligt bra skrivet
2010-06-12

  firefire
det gör du och jag tycker mycket om dig! en vacker dag hittar du hem,du har ett liv värt levas för du är en underbar och kärleksfull människa.men jag vet ju hur komplicerat det är..men även det blir bra tror jag verkligen! kram!
2010-06-12

  Quasimodo
Helt klart finns du och med all tydlighet genom din ord här!
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP