Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni har några råd...välkommen med tips..även ni tonåringar...


Tonår till tusen

Hon säger...
dagarna i ända...
Jag hörde inte....
Jag såg inte...
Det vet väl inte jag heller...
Och hon gapar och skriker var eviga dag... om ingenting
Och hon säger... att jag fattar ju ingenting
Hon lämnar en orkan efter sig...varje dag
Och det är jag som får ta hand om det...varje dag
Om jag inte får ett anfall...
efter allt mitt tjat...dagana i ända
Varför hör hon inte...
Varför ser hon inte...
Varför vet hon inte...
Varför förstår hon inte...
Att jag inte orkar
Hur orkar hon...
höra mig varje dag...tjata
Nej..men jag glömde...
Hon hör ju inte...
Hon är så trött på mig
Jag är så trött på henne
Hur ska jag stå ut...
Hur ska hon stå ut ...med mig...
Var tog allt mitt tålamod vägen...
Visst vi har fina stunder..det ska man inte glömma
Och jag vet att hon älskar mig...väldigt mycket
Jag vet... för hon säger det mitt i det hela... när allt har mojnat
Och jag älskar henne så mycket
Det vet hon också...för jag säger det också varje dag
För vi glömmer inte våran kärlek till varann...kommer aldrig göra
Men vi tär på våran kärlek...varje dag
Allt för att hon
inte...
ser...hör...eller...vet...längre
Och jag lär nog få vänta...
På att hon ser...hör...och vet
Så jag väntar... och hoppas bara att jag ska orka




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-06-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman