Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Den äkta kärleken finns på insidan det yttre är endast ett skal man själv måste låta sig öppna .

Den flickvän/pojkvän som då inte ändras är den som är med er endast för ert yttre.

Även den som är inte ser ut som alla andra den som klassas som ful kan vissa sig vara den rätta istället för skolans snyggaste flicka/pojke.

Alla döljer vi något djupt inom oss som vi inte vet om själva som måste fram för att få reda på om ens kärlek är besvarad.

Kroppen som är den psykiska kärlekens skal måste öppnas för att ta ett förhållande till yttre rymden och ta bort den blick som vill hålla sig kvar på den fysiska kärleken och göra dem samspelta.

Kärleken som besvarar din till 100% kan finnas inom den du minst anar.

Låt er flyga med på kärlekens vingar och ha inte för bråttom den som kan besvara er kärlek finns där och väntar på er.




Fri vers av Vladek
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-12 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vladek