Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora ord.

Jag romantiserar
Dramatiserar
Skriver texter
Vilken poet!
Sepiatoning för det
Som blir för
Svart och vitt

Jag gillar stora ord
På ännu
Större känslor
Låtsas om för mycket
I denna
Händelsefattigdom

Jag sörjer
Livets gåtor
Glömmer bort
Min ännu tidiga ungdom
Förlorar hoppet
Om en kärlek
Jag har redan fått min dom
Min melankoliska natur

Jag behöver inte vardagen
Se livet
I dess enkelhet
När jag kan underhålla
Och bli underhållen
Genom att vara
En jävligt grym
Liten poet.











Bunden vers av amber
Läst 462 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-13 17:18



Bookmark and Share


  LassO
Så sant så sant... men vem är liten och vem är inte liten de svänger med tiden
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber