Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otacksam som jag är...

Jag är så ...
omotiverad till livet...
Vill bara bort från allt
Allt som jag har här hemma
Otacksam som jag är...
tycker jag inte det är så mycket det är
Och det är inte mycket av det jag har...
som jag vill behålla
Bara små bitar

Vill...
Ååå vad jag vill...
börja om hela mitt liv
Starta om ...helt från början
Men hur lätt är det...
för det betyder också att förlora
Det jag vet...
är... att det liv jag har
vill jag inte ha
Alla minnen runt omkring mig
Varje dag...
orkar inte med

Otacksam som jag är...
Vill jag ha lite mer lycka
Jag vill känna livsglädje igen
Jag vill känna lusten...till livet
Och jag vill hylla livet
Det går inte nu...
och
jag undrar om det någonsin... kommer att gå
Man säger att man ska leva i nuet
även... är det min livsfilosofi
ändå... kan jag inte efterleva den
Otacksam ...som jag är...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman