Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultrablått och ultragrönt

Blått och grönt är de färgeskalor
Som jag tycker om allra mest
Men så här i ett Sverigevalår
Måste en av dem vara bäst?

Dessa färger i spektrat så nära
Så de mot varanda blir krock.
En skiljelinje på dessa ska sära
Så de hamnar på varsida block?




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-15 18:36



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Hi..hi...
Den här lilla färgprakten fick du till bra.
Roande, rimmande och humoristisk - med vissa undertoner...
Blir glad av dina texter och de får mig alltid att reflektera.

Blått är även en av mina favoriter och den gröna vill jag gärna ta till när jag behöver gå ner i varv eller känna av naturens magi.
Tillsammans med svart kan den bli mycket effektfull.
Härligt att ta del av din färgpalett denna förmiddag innan arbetet åter hägrar.
Kramiz
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick