Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 16 juni 2010


Doft av kaprifol


Doft av kaprifol

gör mina drömmar ljusa

kort är nattens väg




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-16 15:52



Bookmark and Share


  Maria T
Ljusa sommarnätter
med doft av kaprifol
2010-06-20

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vackert, stilrent..
tröstande...
applåder till Dig...

kb
2010-06-18

  anits VIP
Underbara rader till en mycket
vacker bild
2010-06-17

  Monika A Mirsch VIP
ett haiku-smycke - skimrande vackert
2010-06-16

  Bibbi VIP
Ljuvlig och skön.
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP