Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

one.

Smaken,
kvar på läpparna
lukten rotad bland kuddarna.

En natt
En utsikt
En stad
och en aldrig sjunkande sol

En famn att falla i

En känsla
En topp
En sommar
En förälskelse




Fri vers av äbba
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 18:26



Bookmark and Share


  Kamran -M
Vackert skrivet
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba