Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar...

I mina drömmar...
kom du till mig
I mina drömmar...
omfamnade du mig
I mina drömmar...
kom du med alla svar jag behövde
Behövde...
för att veta att allt var bra
Du sa
att du mådde bra
Du sa
att allt var bra
Du var inte arg
Inte heller ledsen eller bitter
I mina drömmar...
kom du med all den kärlek jag saknar
I mina drömmar...
fyller du tomrummet
I mina drömmar...
som jag önskar att du kom i...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-16 21:34



Bookmark and Share


  firefire
fint,denna gillar jag! drömmar är ej det dummaste,och ibland får man drömma det man önskar;))
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman