Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas...

Hoppas...
ständigt går man och hoppas... på något
Man hoppas på fint väder
ibland...regn
Man hoppas ständigt...
att någon ser en
men viktigast... är nog dock att man inte är helt osynlig
Man hoppas ständigt...
på mer pengar
Men...
man hoppas definitivt inte på mindre...
Och man hoppas ständigt att snart blir allt bättre...
men ...
för guds skull...
det får inte bara bli värre
Man hoppas på lite mer lycka
men
det får inte bli mer olycka
När man vaknar hoppas man på en bra dag
men
inte överdrivet bra...
det vore kanske för mycket
Just nu...går många och hoppas på en bra semester
men...
för många innebär den en katastof
För en del har ingen
Man hoppas och hoppas...
var eviga dag
Hoppet är som tur är.. det sista vi förlorar
Låt oss hoppas att vi inte hoppas förgäves
Förgäves vore alldelles för tungt att bära...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 19:52



Bookmark and Share


  Isak VIP
Lämnar mig med ett härligt leende. Välformulerat!
2010-06-18

  Tini Tut
Ja fast när jag hoppas så blir det oftast väldigt bra , så fortsätt att hoppas men mena det.
Så säger universum och kram Tini tut
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman