Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter nu

Ska jag gråta? Aldrig mer
Ska jag skratta? Åt allt jag ser
Ska jag älta? Aldrig mer
Ska jag förlåta? För alltid, allt som sker

Jag ska aldrig mer hänge mig åt ilska
Jag ska se våra likheter inget annat
Men jag känner masken äta mig förtära mitt sinne
Jag hitta den igen nu när jag kom hem
Ska jag fäkta eller fly?
Fly till Japan eller stanna kvar och testa min vilja min beslutsamhet
Inga svar ingen vet

Prova försök ge det du har innan du ger upp
Jag ska aldrig bli såhär igen
Jag ska aldrig ha en sådan här dag till
Jag ska aldrig göra så mot en annan människa igen

Satsa Simon fega aldrig ur
Vandra som idag genom ur och skur
Regnet sköljer bort din dumhet och du flyger ut i etern
Ser dig själv på håll stanna inte kvar i nu och här
För idag hatar du dig själv
Idag ber du om ursäkt för den du är




Fri vers (Prosapoesi) av Simon Eriksson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 22:12



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Håller med Jenny. Att våga känna sina känslor, att våga erkänna sig mänsklig, är mod. Tillåt dig att vara du, precis som du är med allt bra och även det du upplever dåligt. Det är sp man bäst lever livet tycker jag!
2010-07-07

    ej medlem längre
du är bra. Låt dig känna dina känslor.
Låt dig vara du.
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson