Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRINNE SOM VANLIGT

jag har stängt in mig i mig själv

med mina tankar

här släpps du inte in

och här släpps inget ut

här inne går jag ständigt

av och an och vankar

här strömmar ständigt

klagovisor ur min trut

 

här är jag odugligförklarad

och horribel

här skäms jag över vem jag är

och vad jag har

man menar att jag borde vara

mer sensibel

men kan jag bli så mycket man

att jag blir karl?

 

det står väl klart

att styggare kan ingen vara

än denne galning

i sin isoleringscell

han hade platsat i den skara

som i klara

blev residens för

värmlands coolaste rebell

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-19 14:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En plats är vikt för dig i Klarabohemernas skara. Tyvärr finns ju inte gamla Klara kvar, men i bildlig mening, absolut!
2010-06-19

  Kjell A. H Lundin
” HÄRINNE SOM VANLIGT
jag har stängt in mig i mig själv med mina tankar…
… och där går du av och an och vankar”

sätter igång hos mig, att här kan man säga att du uppvisar sensibilitet av största mått mätt. Så ser jag det och det behöver varken du eller någon annan tycka om. Tolkningen är min och jag snurrar i mig själv, ibland i kaos, förvirring men så kan jag ibland bjuda upp till tankemässig och poetisk dans.
Och jag tycker du bjuder upp och vill någon dansa med dig så är det väl bara att tacka ja eller nej…

Denna text tyckte jag mycket om. Toppen!!

Hälsning
Kjell
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP