Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom mig nära


Ett leende,
en undvikande blick.

En fråga,
ett tyst svar.

En beröring,
en kropp stelnar till.

En yta av is, Kall och Hård,
inga sprickor.

Men ändå så skör.

Inuti är det tomt,
förutom ett eko.

Jag vill...





Fri vers av Golden_Angel
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 16:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men Gör

härlig dikt
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Golden_Angel
Golden_Angel