Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det monarkistiska bröllopet var en MASSPSYKOS!

 

Dags att vakna alla rojalister!!

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-20 19:48



Bookmark and Share


  Hawk
"generöst av kungaguset att dela det
med svenska folket."
...ska man skratta eller gråta, är det ironi eller allvar...
2010-06-20

  peter markurth
ja det var helt sjukt
2010-06-20

  Mats Henricson
Lindrigt sagt och "Hypnositörerna" är det förbålta Massmediauppbådet, det är DE som indoktrinerar folket, frågan är: På VEMS uppdrag ?
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP