Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1999


I väntan på ingenting....

Jag väntar på att du inte
ska ringa

På att ett brev inte ska
komma

Att saknaden och smärtan
inte ska blekna

Att hjärtat aldrig ska bli
helt

Jag vet ju att du aldrig
kommer höra av dig till
mig

Därför är det bättre att
vänta på något som inte
kommer ske

Än att vänta på något som
kommer att hända

Åtminstone intalar jag
mig det...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-20 21:03



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
den här var riktigt proffsigt utformad. och med mycket substans. bravo!
2010-07-03

    Max Poisé
jag väntar på dig jag!

Lika upptagen som jag?
:-)
2010-06-24

  firefire
en försvarsmekanism..för att orka..känner igen mig till viss del..nu ,när jag verkligen älskar och det är helt j-a omöjligt kan jag inte göra mer än att instämma..
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP