Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft, gift och ingenting.

Jag tänker inte längre
Än till elektroniska ljud
Till elektrisk eufori
Min egenproducerat morfin

Jag tänker numera
I ljudvågor och sprit
Jag tänker med kroppen
Jag tänker fritt

Jag är en hybrid
Av luft, gift och ingenting
Jag har gett mig själv tillstånd

Att vara den jag vill.




Bunden vers av amber
Läst 1058 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-07-08 15:30



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
riktigt ovanligt bra!
2011-07-25

    Jörgen Larsson
Grymt bra skrivet och härligt frispråkig!!
2011-07-25

    vilgot hellros
gillas!!
2010-08-16

  ungefär
gillar verkligen slutet!
2010-07-31

  Albin Jonsson
Riktigt bra
2010-07-09

    Melona
Fin sommarrevolt?!
2010-07-08

  rockpuppy
Så sjukt bra skrivet! Känner pulsen på dansgolvet och känslan av komplett frihet och lycka när man dansar till en grym låt. Bokmärke!
2010-07-08

  kollrigheter
Dansa sig fri är väl inte illa.
2010-07-08

  Ulf D VIP
Spännande slut!
2010-07-08

  Elin Brändström
Jag vill äga denna, skriva min signatur, för så rätt känns orden för mig. Du är grym - koncist kontrollerat och effektfullt
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber