Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:49

Jag tror bara inte att jag är en sådan man kan älska.




Fri vers av Silvergirl
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-22 00:49



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Då är vi två st. Skulle jag helst vilja skriva.

Men, klart som korvspad att det går att älska dig! Allt annat är bara dumheter!
2011-05-03

  Burn
den innehåller mycket, den där meningen; djupet av ett helt liv, där den innersta punkten från en viss vinkel ser svart ut. grundkänslan är det som styr oss i så mycket och det är den som det är så viktigt att förhålla sig till.
2010-06-27

  miraklet
JAG ÄLSKAR DIG
2010-06-27

    Herr Ångest
Å så fel du har men å så rätt dina ord ändå känns.. något som vi alla känner igen oss i från tid till annan, tyvärr.. Alla vill vi bli älskade av någon annan.
2010-06-22

  J Simon G Johansson
Du har fel.
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Silvergirl
Silvergirl