Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryst

Mörka munnar frustar
meningslös vädjan efter vittran
sömnlös
kylan böljar och fladdrar
i hårtoppar
stela av vitt

ligger där
vänder inte
kan inte
andas inte
kan inte

dör inte



vill inte




Fri vers av ida.h.e
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ida.h.e
ida.h.e