Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk fri tolkning av "A day in life". Ska jobba på den mer


En dag i livet

Hon gick mot den värmande solen.
Hon gick not de svalkande vindarna.
Vinterkappan på stolen,
blev kvar
blev kvar.
Bakom så släckte sig huset,
men framför sig öppna sig grindarna,
öppnade sig inför ljuset
hon bar.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-06-22 10:45



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Åhhhh....verkligen poetiskt och storslaget.
Det här lilla smycket hänger jag om min hals och bär med mig hela dagen.
Kramiz
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick