Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser lite suddigt utan sina glasögon


Djävulsgardin

En djävul på min gardin
Tårarna rinner ner för min kind

Jag talar till djävulen och han ler
Han tycker att jag är ond
att jag är ett av hans barn

inte med avsikt, bara helt
oundvikligt




Fri vers av wANTEd
Läst 314 gånger
Publicerad 2010-06-22 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd