Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Mina smekande händer förlåter du,
då de smeker din skälvande hud.
Två ensamheter som gråter nu
och förenas med självaste Gud.

Två smekande händers knäppta bön
ber att få släcka begär.
Två lekande händers rätta lön
när de känner att du och och jag är.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 18:20



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ännu en vacker smaragd ur ditt poetiska arkiv.
Jag läser och njuter.
Kramiz
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick