Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden illustrerar som vanligt, antingen på ett perfekt sätt texten, eller inte alls (det skrivna på mannens rygg, han som är naken, indikerar golfbanans 19:e hål)


Aforism - Befriande





Att göra bort sig
kan vara en befrielse

jag befriar mig
så ofta jag bara kan...




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP