Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tejp

ibland behöver jag fortfarande dig
innanför revbensvassa kanter
men det talar jag inte om för någon
inte ens dig trots att du ber mig




Fri vers (Fri form) av stålmannen
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-06-23 12:30



Bookmark and Share


  sellout
"innanför revbensvsassa kanter" snyggt.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

stålmannen

Senast publicerade
tejp
heartbreak
* Se alla