Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vita pionen i full blom


Ett sorl av röster

Ett sorl av röster

hörs inifrån det vita

Vårt hemliga språk





Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-23 15:16



Bookmark and Share


  Amorina
Underbar dikt! Får mig att tänka på att pionen kan vara en mycket gammal pion. Som människor plockat av i generationer. Och att det är deras röster man hör.

Ha en härlig midsommar!
2010-06-25

  anits VIP
Så ljuvligt vackert med en helt
underbar bild till
2010-06-23

  Monika A Mirsch VIP
röster i vitt berör även mig - och vi blir allt flere - underbart stämningsfull din fina haiku!
2010-06-23

  aol
så vackert
2010-06-23

  Bibbi VIP
Helt ljuvligt för en som fullständigt älskar pioner.
2010-06-23

  thyra
Mycket fin!
2010-06-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En skönhet i litet format. =)
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP