Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kroppsposition - aforism' av Anders Perols, inspirerte


Kritik på en text (466) - Aforism





om vintern och det inte är före
då kan man lika gärna stå över

men om man bara ligger rejält före
behöver man inte komma surt efter




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP