Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25 Juni 2010


Jag önskar en glad, skön och magisk Midsommar till er alla på Poeter.se

Jag önskar alla ni vackra tjejer och stiliga killar på Poeter.se en mycket glad,
skön och magisk Midsommar! Ni lyser upp mitt liv varje dag och jag
tackar er för alla gåvor som jag har fått av er, man kan inte sätta pris
på dem - som de finaste diamanter, smaragder och pärlor - ni är alla
unika och fortsätter förtrolla mig på vardagsbasis. Det känns som att
jag växer pga era kommentarer, alster och kontakt mm

Kramis/apache




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-25 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glad midsommar, Lou!
Ett riktigt underbart tack till dina läsare, må jag säga. :)
2010-06-28

  Blåbäret
tack detsamma och bara det bästa till dig
2010-06-25

  Johan Bergstjärna VIP
Detsamma önskar jag dej och alla andra! Tack! : )
2010-06-25

    ej medlem längre
Tack för alla applåder!!!

Och ...

Hoppas du får en fin midsommar!


Hälsn. Ann
2010-06-25

  Nina Nightwish
Vad fint!Tack själv för dina fina texter och trevliga bemötande, alltid en fröjd att läsa dina alster, en riktigt glad midsommar önskar jag dig! Många kramar!
2010-06-25

  aol
tack för alla dina aplåder vännen
en glad midsommar tillbaka,
2010-06-25

    ej medlem längre
Detsamma!
2010-06-25

  SagaArt VIP
Tack detsamma. Roa dig kungligt. Kram
2010-06-25

  LenaJohansson VIP
tack detsamma....ha det gott
2010-06-25

    Calin
Glad midsommar till dig . Och all kärlek på vägen.
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP