Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommarnatt 2010


Fullmåne i midsommarnatten

Midsommarnattens fullmåne lyser

i en vid och oändlig rymd

De nyknoppade rosorna glimmar

som kattens ögon

Någon vill trösta oss




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-26 10:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du lyckas förmedla så mycket magi på enbart några rader!
2010-09-01

  Bibbi VIP
Ljuvligt underbara ord Ditt diktarjag frambringat.
Applåd!
2010-07-03

  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering på "5 uppmärksammade texter"!!!
2010-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackra rader. Bokmärker. =)
2010-06-28

  Monika A Mirsch VIP
kattögon och rosenknoppar i ljusa natten - jag tackar för trösten
2010-06-27

  Annie b'larsson VIP
Vá konstigt! Det var fullmåne hos mig också?
En förtrollad natt.
Orden: "Någon vill trösta oss" tycker jag om.
2010-06-26

  anits VIP
Vackra , njutbara berörande rader
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP